Şehit Alican Öztürk İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 03704121901
Belgegeçer : 03704121901
WEB https://sehitalicanozturkiho.meb.k12.tr
Adres : KARABÜK MAH. GÜVERCİN SK. ŞEHİT ALİCAN ÖZTÜRK İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 7 MERKEZ / KARABÜK
VİZYON : Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak, karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Kalite Takip Sistemi çalışmalarında İmam Hatip Okulları arasında 4. olmuş,Merkez İlçede birinci olmuştur.İmam Hatip Ortaokulları arasında birinci olmuştur

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 08:40 15:30